Concurs Noriel Crăciun

Cu sărbătorile de iarnă în apropiere, Noriel, magazinul preferat de jucării pentru copii, aduce o bucurie printr-un concurs de Crăciun. Cu această promoție plină de premii, Noriel face ca această perioadă să fie și mai specială pentru familia ta.

Cum poți participa?

Participarea la concurs este simplă și distractivă. Tot ce trebuie să faci este să cumperi jucării în valoare de minim 250 de lei din magazinul online Noriel. După achiziție, înscrie datele personale în formularul de concurs aflat pe pagina dedicată campaniei promoționale Noriel. „Crăciun de poveste cu premii magice.”

Concurs Noriel

Idei cadouri si premii pentru toate vârstele

Noriel a pregătit o selecție de premii care cu siguranță vor aduce zâmbetul pe fețele celor mici și mari:

  1. Seturi LEGO Ninjago: O aventură captivantă în lumea LEGO, unde imaginația nu are limite.
  2. Tablete Apple iPad Mini 6: Oportunitatea de a explora și învăța într-un mod interactiv și distractiv.
  3. Televizoare QLED Smart Samsung Ultra HD 4K HDR 125 cm: Experiența cinematică adusă direct în confortul casei tale.
  4. Vacanță la Disneyland Paris cu familia: O șansă unică de a crea amintiri magice alături de cei dragi.
  5. Marele Premiu: Mașină Hyundai Tucson: Un cadou extraordinar care va face ca această sărbătoare să fie cu adevărat memorabilă.

Data extragerii și anunțarea câștigătorilor

Extragerea norocoșilor câștigători va avea loc în data de 3 ianuarie, oferind astfel o modalitate perfectă de a începe noul an cu bucurie. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina oficială Noriel și contactați direct pentru a primi premiile.

Cum să participi?

Pentru a avea șansa de a aduce acasă unul dintre aceste premii, accesează https://noriel.ro/catalog-craciun, unde vei găsi toate detaliile și formularul de participare.

Concurs Noriel aduce magia Crăciunului mai aproape de tine

și oferă posibilitatea de a face ca această sărbătoare să fie memorabilă pentru întreaga familie. Bucură-te de cumpărături distractive și de șansa de a câștiga premii uimitoare!

Concurs Noriel Crăciun ... continuare

Leave a Reply